Sök

Pressmeddelanden

moln
Pressmeddelanden
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
Stor investering för ytterligare ökad säkerhet vid WIBAX terminal i Norrköping

WIBAX har byggt en dubbelmantlad cistern för flytande kemikalier vid sin terminal i Norrköping. Investeringen uppgår till 21 miljoner kronor. - För oss är det oerhört viktigt med långsiktiga och seriösa satsningar på säkerhet, säger Anders Skoog, Operations Manager Wibax terminaler.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax startar traineeprogram som riktar sig till utrikes födda

Wibax startar Wibax Academy – God kemi för fler, ett traineeprogram som initialt vänder sig till utrikes födda. Projektet sker i samarbete med Piteå kommun och Arbetsförmedlingen och ger tolv kandidater möjligheten att under handledning testa på att arbeta hos Wibax inom allt från ekonomi och försäljning till logistik och transport under våren 2020.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax terminal i Malmö är redo för marknaden i södra Sverige

Efter mångmiljonsatsning för att öka kapaciteten och säkerställa en hög säkerhetsnivå är Wibax terminal i Malmö ombyggd och klar.
– Nu är vi är redo för en stark etablering i södra Sverige, säger Jonas Wiklund, CEO Wibax Group.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax Logistics investerar i nya tankbilar

Wibax Logistics investerar ca 20 miljoner kronor i totalt fem nya tankbilar under 2019. Det innebär att vi har en fordonsflotta på ca 50 tankbilar som levererar flytande kemikalier och biooljor till kunder, främst inom Pappers- och massaindustrin men även till övrig industri.

Pressmeddelanden
Klimatklivet tillbaka – ta chansen att konvertera till bioolja

Naturvårdsverket får ytterligare drygt en miljard vilket bland annat innebär drygt 700 miljoner går till investeringar som ska minska koldioxidutsläppen i Sverige. Bidraget ger möjlighet för företag och andra aktörer att dela den risk en investering kan medföra med staten. Klimatklivet öppnar på nytt för ansökningar om bidrag i augusti. 

Nyheter / Pressmeddelanden
Ny Logistikchef på Wibax

Örjan Svensson, 52 år från Gällivare har tillträtt som ny Logistikchef på Wibax Logistics. Han kommer att ha det övergripande ansvaret att driva och utveckla driften av åkeriet och cisternparkerna inom Wibax. I stora drag handlar detta om att driva förbättringsarbeten, utveckla organisation och medarbetarna.

1 2 3