Sök

Pressmeddelanden

moln
Pressmeddelanden
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
Ny Logistikchef på Wibax

Örjan Svensson, 52 år från Gällivare har tillträtt som ny Logistikchef på Wibax Logistics. Han kommer att ha det övergripande ansvaret att driva och utveckla driften av åkeriet och cisternparkerna inom Wibax. I stora drag handlar detta om att driva förbättringsarbeten, utveckla organisation och medarbetarna.

Pressmeddelanden
Wibax utbyggnad blir en ”familjeaffär”

Expansiva Wibax i Piteå bygger ut sina lokaler med hela 1300 kvadratmeter och nu står det klart att det blir Hellströms Bygg som kommer att stå för byggnationerna.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax nådde miljardmål tack vare ökad försäljning av bioolja

För nästan tio år sedan sattes målet. 2018 uppnåddes det med råge. Piteföretaget Wibax sällar sig nu till en exklusiv skara bolag i Norrbotten som omsätter över en miljard kronor.
- Vi siktade på att nå målet år 2020 men redan i fjol omsatte vi alltså nästan 1,2 miljarder säger koncernchef Jonas Wiklund. Dessutom har vi lyckats öka vår omsättning år från år under lönsamhet och överträffade också vårt lönsamhetsmål 2018. Det känns helt fantastiskt och det har givetvis gjort möjligt tack vare ett otroligt engagemang och driv hos vår personal!

Nyheter / Pressmeddelanden
Ny produktionschef på Wibax

Michael Bodin, 47 år från Piteå har tillträtt som ny produktionschef på Wibax i Piteå. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Wibax produktion som är i en utvecklingsfas där man planerar för en ökad produktion. ​

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax har fått utökat produktionstillstånd

Wibax har anpassat sin produktionsanläggning i Piteå och genom det utökade tillståndet ges möjlighet att producera drygt 150 000 ton av befintliga produkter såsom flytande magnesium- och aluminiumsulfat per år.

Nyheter / Pressmeddelanden
Ny marknadschef på Wibax

Fredrik Nyberg, 43 år, är ny marknadschef på Wibax i Piteå. Fredrik har de senaste åtta åren haft ledande befattningar inom ABB-koncernen, närmast som marknads- och försäljningschef på ABB Composite i Öjebyn. Han har också stor erfarenhet från internationell försäljning och har även bott och arbetat utomlands.
- Denna erfarenhet tillsammans med mitt affärsmässiga tänk blir nog det jag främst kommer att bidra med. Wibax har ju Norden som marknad så jag ser också fram emot att jobba inom en och samma tidszon i framtiden, säger Fredrik.

1 2