Sök

Pressmeddelanden

moln
Pressmeddelanden
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
Ny produktionschef på Wibax

Michael Bodin, 47 år från Piteå har tillträtt som ny produktionschef på Wibax i Piteå. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Wibax produktion som är i en utvecklingsfas där man planerar för en ökad produktion. ​

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax har fått utökat produktionstillstånd

Wibax har anpassat sin produktionsanläggning i Piteå och genom det utökade tillståndet ges möjlighet att producera drygt 150 000 ton av befintliga produkter såsom flytande magnesium- och aluminiumsulfat per år.

Nyheter / Pressmeddelanden
Ny marknadschef på Wibax

Fredrik Nyberg, 43 år, är ny marknadschef på Wibax i Piteå. Fredrik har de senaste åtta åren haft ledande befattningar inom ABB-koncernen, närmast som marknads- och försäljningschef på ABB Composite i Öjebyn. Han har också stor erfarenhet från internationell försäljning och har även bott och arbetat utomlands.
- Denna erfarenhet tillsammans med mitt affärsmässiga tänk blir nog det jag främst kommer att bidra med. Wibax har ju Norden som marknad så jag ser också fram emot att jobba inom en och samma tidszon i framtiden, säger Fredrik.

Nyheter / Pressmeddelanden
WIBAX investerar mångmiljonbelopp i Finland

Wibax investerar totalt ca 50 miljoner kronor i en terminalverksamhet i Jakobstad. Som del i denna investering förvärvar Wibax en terminal av Neste. Position och utvecklingspotential är viktiga faktorer i förvärvet samt att den redan är klar för flertalet produkter. Genom att vi ökar vår lagrings- och logistikkapacitet blir Wibax starkare på den intressanta finska marknaden och kompletterar samtidigt hela koncernens behov.

Pressmeddelanden
Lars-Eric Aaro och Stina Blombäck till Wibax styrelse

Wibax tog tidigt in en extern styrelse, i år är det ca 25 år sedan den första tillsattes. En viktig förutsättning för ett företags framgångar är en kompetent och erfaren styrelse som förstår företagets styrkor och har kunskap samt erfarenhet att utveckla det i rätt riktning. Wibax Styrelse har under många år haft ledamöter som lyckats med just detta och nu är det dags att hälsa två nya varmt välkomna. Genom dess samlade erfarenhet kommer bolaget att ha goda förutsättningar till fortsatta framgångar.

Nyheter / Pressmeddelanden
WIBAX är huvudsponsor till Kulturtältet by Wibax under SM-veckan

Wibax fyller 30 år och vad passar inte bättre än att fira detta tillsammans i en mästerlig folkfest i Piteå då SM-veckan går av stapeln. Wibax är en officiell samarbetspartner till Destination Piteå och SM-veckan där vi är huvudsponsor till ett stort serveringstält, Kulturtältet by Wibax, där vi även bidrar till uppvärmningen med hjälp av Bioenergi.

WIBAX hälsar dig välkommen till Kulturtältet by Wibax där du kan värma dig, köpa god mat, dryck och få en trevlig underhållning!

1 2