Sök

Pressmeddelanden

moln
Pressmeddelanden
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax Logistics investerar i nya tankbilar

Wibax Logistics investerar ca 20 miljoner kronor i totalt fem nya tankbilar under 2019. Det innebär att vi har en fordonsflotta på ca 50 tankbilar som levererar flytande kemikalier och biooljor till kunder, främst inom Pappers- och massaindustrin men även till övrig industri.

Pressmeddelanden
Klimatklivet tillbaka – ta chansen att konvertera till bioolja

Naturvårdsverket får ytterligare drygt en miljard vilket bland annat innebär drygt 700 miljoner går till investeringar som ska minska koldioxidutsläppen i Sverige. Bidraget ger möjlighet för företag och andra aktörer att dela den risk en investering kan medföra med staten. Klimatklivet öppnar på nytt för ansökningar om bidrag i augusti. 

Nyheter / Pressmeddelanden
Ny Logistikchef på Wibax

Örjan Svensson, 52 år från Gällivare har tillträtt som ny Logistikchef på Wibax Logistics. Han kommer att ha det övergripande ansvaret att driva och utveckla driften av åkeriet och cisternparkerna inom Wibax. I stora drag handlar detta om att driva förbättringsarbeten, utveckla organisation och medarbetarna.

Pressmeddelanden
Wibax utbyggnad blir en ”familjeaffär”

Expansiva Wibax i Piteå bygger ut sina lokaler med hela 1300 kvadratmeter och nu står det klart att det blir Hellströms Bygg som kommer att stå för byggnationerna.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax nådde miljardmål tack vare ökad försäljning av bioolja

För nästan tio år sedan sattes målet. 2018 uppnåddes det med råge. Piteföretaget Wibax sällar sig nu till en exklusiv skara bolag i Norrbotten som omsätter över en miljard kronor.
- Vi siktade på att nå målet år 2020 men redan i fjol omsatte vi alltså nästan 1,2 miljarder säger koncernchef Jonas Wiklund. Dessutom har vi lyckats öka vår omsättning år från år under lönsamhet och överträffade också vårt lönsamhetsmål 2018. Det känns helt fantastiskt och det har givetvis gjort möjligt tack vare ett otroligt engagemang och driv hos vår personal!

Nyheter / Pressmeddelanden
Ny produktionschef på Wibax

Michael Bodin, 47 år från Piteå har tillträtt som ny produktionschef på Wibax i Piteå. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Wibax produktion som är i en utvecklingsfas där man planerar för en ökad produktion. ​

1 2 3