Sök

Pressmeddelanden

moln
Pressmeddelanden
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax ingår i avtal om att förvärva Baltic Tank i Finland

Wibax AB, genom Wibax Logistics Oy (”Wibax”), ingår i avtal om att förvärva 100% av aktierna i Baltic Tank Oy (”Baltic Tank”) och tar därmed över verksamheten med säte i Åbo, Finland samt dess terminaler längs den finska kusten och i Kunda, Estland. Baltic Tank är ett ledande finskt bolag inom lagring och hantering av flytande kemiska produkter och biooljor.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax investerar i sin nionde terminal för att ytterligare stärka distributionskedjan i Sverige

WIBAX har investerat i en terminal i Gävle och tanken med detta är att fortsätta stärka distributionskedjan.
– Genom att investera i egna terminaler säkerställer vi att finnas nära våra kunder och minimera frakt med tankbil så långt som det är möjligt, säger Magnus Sundström, Managing Director Wibax Logistics.

Nyheter / Pressmeddelanden
WIBAX stärker sin närvaro i norra regionen

Wibax investerar totalt 15 miljoner kronor i två nya terminaler i Skelleftehamn. Dessa ligger i nära anslutning till Wibax befintliga terminaler i området.
– Wibax fortsätter växa och vi vill med denna investering ytterligare stärka vår närvaro i norra regionen, säger Jonas Wiklund, CEO Wibax Group.

Nyheter / Pressmeddelanden
Stor investering för ytterligare ökad säkerhet vid WIBAX terminal i Norrköping

WIBAX har byggt en dubbelmantlad cistern för flytande kemikalier vid sin terminal i Norrköping. Investeringen uppgår till 21 miljoner kronor. - För oss är det oerhört viktigt med långsiktiga och seriösa satsningar på säkerhet, säger Anders Skoog, Operations Manager Wibax terminaler.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax startar traineeprogram som riktar sig till utrikes födda

Wibax startar Wibax Academy – God kemi för fler, ett traineeprogram som initialt vänder sig till utrikes födda. Projektet sker i samarbete med Piteå kommun och Arbetsförmedlingen och ger tolv kandidater möjligheten att under handledning testa på att arbeta hos Wibax inom allt från ekonomi och försäljning till logistik och transport under våren 2020.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax terminal i Malmö är redo för marknaden i södra Sverige

Efter mångmiljonsatsning för att öka kapaciteten och säkerställa en hög säkerhetsnivå är Wibax terminal i Malmö ombyggd och klar.
– Nu är vi är redo för en stark etablering i södra Sverige, säger Jonas Wiklund, CEO Wibax Group.

1 2 3 4