Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Wibax HK – Nybyggnation

Under år 2020 färdigställdes nybyggnationen av Wibax huvudkontor i Piteå. Vi vill tacka Hellströms & Ansa och Norconsult AB som tillsammans med alla underleverantörer hjälpt oss att genomföra nybyggnationerna!

Nyheter
Wibax, månadens medlemsföretag hos Norrbottens Handelskammare

Jonas Wiklund, VD på Wibax, har bland annat fått svara på frågan hur han ser att infrastrukturplanen påverkar deras verksamhet långsiktigt. Jonas lyfter där fram att vägnätets skick och hamnars utveckling och tillgänglighet är för Wibax helt avgörande frågor för att utvecklas. Wibax viktigaste resurs är deras logistik och Jonas betonar hur viktigt det är att hamnar får det fokus de förtjänar.

Nyheter
Ansök till Klimatklivet före den 29 januari

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Har du en idé om en åtgärd för att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Ansökan till Klimatklivet är öppen och stänger klockan 17.00 den 29 januari.

Nyheter
Wibax Biofuels nominerade till Årets Hållbarhetspris

Vi är glada och stolta över att Wibax Biofuels har blivit nominerade till Årets Hållbarhetspris i Piteå Business Awards!

Nyheter
Goda delikatesser från norr

Den här tiden på året brukar Wibax medarbetare samlas och äta god julmat på Wibax verksamhetsorter. Men på grund av Covid-19 kan vi inte göra det i år och istället delar Wibax ut en extra julgåva med några goda delikatesser från norr.

Nyheter
God Jul & Gott nytt år!

Wibax önskar dig, dina nära och kära en riktigt skön och vilsam helg och vi ser fram emot att tillsammans med dig möta kommande år. Den här julen hjälper vi till att hålla cancer borta från barn. Vi är stolta över att stötta @Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.

1 2 3 36