Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
WIBAX utökar sitt samarbete med SunPine

SunPine förlänger och utökar sitt logistiksamarbete med Wibax. Uppdraget omfattar transporter och lagring av produkter som SunPine använder i sin framställning av biodrivmedel. Logistiksamarbetet är viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv där Wibax och SunPines produktflöden kompletterar varandra och minimerar de sträckor tankbilar kör utan last. Wibax tillhandahåller en logistiklösning som täcker hela Sveriges yta och sysselsätter ett tjugotal medarbetare.

Nyheter
Innovation Pite – Ett smartare samhälle!

Wibax styrelseledamot Lars-Eric Aaro, Jonas Wiklund, VD Wibax och Annica Pettersson, HR chef Wibax fick inleda när Innovation Pite körde sin premiär för workshopserien ”Ett smartare samhälle”.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax AB slutför förvärvet av Baltic Tank OY, en ledande finsk koncern inom lagring och hantering av flytande kemiska produkter och biooljor

Som fortsättning till pressmeddelandet publicerat den 6 juli 2020, som meddelade förvärvet av 100% av aktierna i en ledande finsk koncern inom lagring och hantering av flytande kemiska produkter och biooljor, Baltic Tank, är Wibax glada att meddela att transaktionen slutfördes den 1 september 2020.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax startar Chaufförsskola

Wibax koncernen växer kraftigt samtidigt som det råder stor brist på chaufförer inom åkeribranschen. Behovet av fler tankbilschaufförer finns på flera orter men framförallt i Piteå och Skellefteå. Wibax Logistics vill påverka möjligheten att rekrytera fler chaufförer och satsar därför på en egen körkortsutbildning och praktikplatser.

Nyheter
Wibax har nu kranmärkt sin verksamhet vid huvudkontoret i Piteå!

Anledningen till att vi väljer att kranmärka vår verksamhet är för att kranvatten är bättre för miljön än förpackat vatten. Kranvatten är dessutom alltid lokalproducerat och distributionen är väldigt energisnål. Att vi dessutom i Piteå har högkvalitativt och gott kranvatten är ännu en anledning till att kranmärka verksamheten.

Nyheter
WIBAX ACADEMY CHAUFFÖRSSKOLA

Ett rekryteringsevent för dig som vill jobba inom branschen och är arbetssökande. Wibax Logistics har tillsammans med Arbetsförmedlingen tagit fram en skräddarsydd utbildning som när den är slutförd kan leda till en anställning då Wibax har ett stort rekryteringsbehov.

1 2 3 34