Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
En helhetslösning för leverans av bioolja

WIBAX skapar hållbar kemi och energi för den nordiska industrin. Här ser ni Wibax Industrial som hjälper industrin med service och underhåll. Dessutom konverterar de förbränningsanläggningar till Bioolja vilket bidrar till en fossilfri och hållbar framtid.

Nyheter
God Jul och Gott Nytt År!

WIBAX framför sitt varma tack till dig för ett mycket gott samarbete under år 2018. Vi vill tillönska dig, dina nära och kära en riktigt skön och vilsam helg och ser fram emot att tillsammans med dig möta kommande år. Istället för en julklapp har vi valt att skänka ett bidrag till Barncancerfonden

Nyheter
Wibax stödjer Barncancerfonden även i år!

I filmklippet ser vi lucian Ebba som drabbades av leukemi när hon var 9 år, Ebba är ett av 300 barn som varje år måste påbörja behandling mot cancer. Vi hoppas att vårat bidrag tillsammans med alla andra bidrag ska ge barnen och deras familjer en hoppfull framtid.

Nyheter
PS SAKNAR DIG

Piteå och Skellefteå kommun har tillsammans skapat hemvändareventet PS saknar dig. Idag fick studenterna på KTH möjlighet att träffa potentiella arbetsgivare i Norrbotten och Västerbotten. I morgon finns vi på Skansen i Stockholm för att träffa utflyttade norr- och västerbottningar.

Nyheter
GROFOR ABEND 2018

Wibax Biofuels och Wibax inköpsavdelning har under veckan deltagit i Grofor Abend 2018 i Tyskland. Grofor är en europeisk inköpsorganisation för handel med biooljor.

Nyheter
SPCI HÖSTMÖTE 2018

I veckan har Wibax Account Managers deltagit i SPCIs höstmöte. Det har varit fullspäckade dagar med intressanta föreläsningar, studiebesök och nätverkande med branschkollegor.

1 2 3 25