Sök

Wibax Magazine

moln

Ny produktionschef på Wibax

Michael Bodin, 47 år från Piteå har tillträtt som ny produktionschef på Wibax i Piteå. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Wibax produktion som är i en utvecklingsfas där man planerar för en ökad produktion. ​

Michael kommer närmast från Smurfit Kappa där han har jobbat som underhållsledare, han har även tidigare erfarenhet från försvaret.

– Jag lockades till Wibax då det är ett företag under ständig utveckling och som jag har sett växa under åren. Det är ett framgångsrikt företag som håller hög kvalitet. Jag tror att mina erfarenheter från försvaret och några år inom pappersindustrin gör att jag kan bidra med att utveckla produktionen och arbetssättet ytterligare någon nivå. Jag hoppas att jag ska tillföra engagemang och glädje samt bidra med en fortsatt fin utveckling av Wibax produktion och produktionspersonal, säger Michael Bodin, Produktionschef.

Wibax har fått utökat produktionstillstånd och i samband med att det nya miljötillståndet tas i drift kommer ytterligare ombyggnationer att ske i Wibax produktionsanläggning. Tillståndet möjliggör en ökning i produktionen av Magnesiumsulfatlösning.

– Det är riktigt roligt att välkomna Mikael till bolaget och jag är säker på att han kommer att vara en viktig resurs nu när vi växer inom den egna produktionen, säger Jonas Wiklund, CEO Wibax Group.