Sök

Wibax Magazine

moln

Ny marknadschef på Wibax

Fredrik Nyberg, 43 år, är ny marknadschef på Wibax i Piteå. Fredrik har de senaste åtta åren haft ledande befattningar inom ABB-koncernen, närmast som marknads- och försäljningschef på ABB Composite i Öjebyn. Han har också stor erfarenhet från internationell försäljning och har även bott och arbetat utomlands.
- Denna erfarenhet tillsammans med mitt affärsmässiga tänk blir nog det jag främst kommer att bidra med. Wibax har ju Norden som marknad så jag ser också fram emot att jobba inom en och samma tidszon i framtiden, säger Fredrik.

Uppvuxen med Wibax

Fredrik Nyberg är Pitebo och ”född och uppvuxen” med Wibax, men har bara följt företagets utveckling på håll. Jag är väldigt imponerad av utvecklingen av detta familjeföretag som jag tycker jobbar på rätt sätt med stort kundfokus, har rätt värderingar och satsningen på god kemi och hållbarhet. Det är något som jag kommer att arbeta för att bygga vidare på.

-Fredrik kommer att tillföra ny energi och hjälpa oss att fatta kloka beslut i det expansiva skede som vi befinner oss i. Vi är mycket glada över att kunna knyta en så kompetent kraft till oss och han kommer att vara en viktig kugge i vår fortsatta utveckling, säger Jonas Wiklund, vd på Wibax.