Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Wibax terminal i Uddevalla

Här ser ni den nya utlastning på Wibax terminal i Uddevalla och en av Wibax drygt 40 tankbilar. Med strategiskt placerade terminaler på flera orter i Sverige och Finland samt en heltäckande tankbilsflotta och egna järnvägsvagnar kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva logistiklösningar och bästa service.

Nyheter
Bobic på besök hos Wibax

Wibax har haft besök av BOBIC som presenterat sin slutrapport inom projektet Pyrolysolja. Det var ett givande möte med många intressanta diskussioner om hur man kan gå vidare.

Nyheter
Seminarie för raffinaderier

I samarbete med SUEZ – Water Technologies & Solutions arrangerar Wibax Performance Chemicals ett seminarie för raffinaderier i Göteborg 24-25 oktober.

Nyheter
Lunchmöte i samarbete med Piteå Entreprenörernaa

I samarbete med Piteå Entreprenörerna bjöd Wibax in till ett lunchmöte på O´Learys Piteå. Här ser ni Jonas Wiklund, koncern VD på Wibax, som föreläser om företagets historia, nuläge och framtid.

Nyheter
Wibax och Pireva i en gemensam friskvårdssatsning

- Pireva har godtagit Wibax utmaning i en stegtävling där vi kommer att tävla företag mot företag men även avdelning mot avdelning. Vi ser fram emot tävlingen som börjar på måndag och vi tror det kommer att bli en jämn kamp som framförallt främjar hälsan för oss alla!

Nyheter
Wibax representerade på Hypergenes användardagar

Hypergene är leverantör av Wibax målstyrningssystem och Wibax har i två dagar medverkat på deras användardagar där det varit workshops och föreläsningar kring verksamhetsstyrning.

1 2 3 22