Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
74 tons bruttovikt klubbad av riksdagen

Äntligen, beslutet om 74-ton totalvikt är efterlängtat och välkommet. Den ökade lastvikterna är mycket viktig för konkurrenskraften för våra industrier. Dessutom är det en riktigt bra miljöåtgärd. Att varje lastbil lastar mer kommer innebära mindre utsläpp för varje transporterat ton gods.

Nyheter
Biooljor för industriprocesser och värme

WIBAX Biofuels fanns representerade på en workshop i april anordnat av Energikontoret-Sydost i Växjö. Temat var ”Biooljor för industriprocesser och värme – nya möjligheter”.

Nyheter
Vi gör God Kemi

Wibax levererar kemi, energi och kunskap lokalt och i Norden. Lösningen ligger inte bara i tankarna på våra lastbilar, utan även i vår erfarenhet att hjälpa industrin att bli effektivare och miljövänligare. Ett arbete som, mycket tack vare starka kunder och samarbetspartners, möjliggör 366 förskoleplatser*, arbetstillfällen, sponsring av idrotten och mycket mer.

Nyheter
Wibax siktar mot en miljard

År 2015 hade Wibax en omsättning på 700 miljoner kronor och i år räknar de med att dra in en miljard, ett tufft mål som redan nu ser ut att bli verklighet.

Nyheter
Wibax Industrial – Årets Ytskyddare 2017

Wibax Industrial AB har blivit utsedda till ”Årets Ytskyddare 2017” för sin innovativa förmåga att finna nya samt beprövade teknologier för att ytskydda sina utrustningar. Det kan gälla invallningar för att säkerställa mot eventuellt läckage, utrustningar i produktion för optimering av drifttider och livslängd, ytskydd av cisternparker in och utvändigt samt på många andra områden där man på ett miljömässigt och ekonomiskt sätt säkerställer en god arbetsmiljö.

Nyheter
Vinnare i Wibax produkttävling

I samband med Luleå ARbetsmarknadsVecka, LARV, den 25 jan genomförde Wibax en produkttävling. Tävlingen gick ut på att para ihop rätt kemikalieflaska (8 st) med rätt produktnamn. I tävling deltog totalt 71 studenter varav fyra tävlande fick alla rätt. Vi har nu lottat fram de två vinnarna och säger stort GRATTIS till Anna Arnesson och Alexander Nygren från Luleå som vann varsin Linas Matkasse.

1 2 3 10