Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Wibax blir ny transportör av tjockolja för Preem

Preem tecknar fem nya transportavtal för Sverige med start under hösten 2018. Wibax blir en av transportörerna av tjockolja.

Nyheter
Wibax Friskvårdssatsning

Wibax friskvårdsutmaning WiStep har idag nått halvtid. Tillsammans har de anställda på Wibax hittills samlat ihop 32,3 miljoner steg, vilket motsvarar 58% av jorden runt! Målet är att lagen ska förflytta sig genom Wibax verksamhetsorter för att senast 31 oktober nå slutstationen Uddevalla.

Nyheter
Wibax årliga höstkonferens

Här är Wibax koncernen samlade på sin årliga höstkonferens. Denna gång genomförde vi heldagskonferensen i Christinasalen på Nolia konferens i Piteå. Wibax har idag totalt ca 170 anställda där drygt 100 personer arbetar i Piteå. Resterande ca 70 anställda finns på strategiska platser runt om i Sverige samt även Finland, Norge och Danmark.

Nyheter
Hållbarhetsfrågor i Montreal

David Wiklund sammanfattar PCA konferensen (Pine Chemical Association) i Montreal som välordnad och med gott om utrymme för nätvekande med andra inom branschen. Det verkar som att fler länder pratar om vikten av ursprungen i form av om det är fossilt ursprung eller hållbart, vilket är väldigt positivt för oss som jobbar mycket med dessa frågor.

Nyheter
Wibax deltar på hållbarhetskonferens i Montreal

David Wiklund, VD för WIBAX Biofuels, har rest till Montreal för att delta i årets PCA konferens.
PCA, Pine Chemical Association, är en förening som arbetar för att främja talloljeindustrin och värna om dess hållbarhetsfrågor.

Nyheter
Wibax firar yrkeschaufförens dag!

Idag firar vi våra yrkeschaufförer som har fått en särskild dag – den 9:e september! Wibax firar detta med tårta och kaffe på samtliga orter där Wibax finns representerade. Wibax har idag drygt 70 chaufförer och vi vill uppmärksamma dem då de är viktiga för Wibax. Utan alla Sveriges yrkeschaufförer stannar vårt land. Varje dag gör de en fantastisk insats och därför hyllar vi våra yrkesförare med en särskild dag!

1 2 3 13