Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
KRAFTVÄRMEDAGAR

KIWA Inspecta academy höll den 25-26 oktober sina årligen återkommande Kraftvärmedagar, denna gång på Yasuragi Spa utanför Stockholm. Inför ca 180 intresserade deltagare från kraftvärmeindustrin fick WIBAX Biofuels förtroendet att presentera företaget, bioolja samt lite tips och tankar inför konvertering från fossilolja till bioolja.

Nyheter
Hemvändarträff på Skansen

Piteå och Skellefteå saknar dig. Därför slår vi våra påsar ihop och välkomnar utflyttade och norrlandsvänner till en hemvändarträff på Skansen i Stockholm den 24 november. Wibax finns på plats och du är välkommen att besöka oss!

Nyheter
Wibax stöttar Ung Företagsamhet Norrbotten

Wibax har inför terminen 2018/2019 inlett ett samarbete med Ung Företagsamhet Norrbotten.

- För Wibax känns det som ett naturligt steg att stötta Norrbottens unga entreprenörer och att vi som företag ska kunna bidra med våra erfarenheter. Vi tror dessutom att inom UF finns många av våra framtida medarbetare och samarbetspartners, säger David Wiklund, VD på Wibax Biofuels och delägare i Wibax koncernen.

Nyheter
Wibax Logistics nominerade till Hållbarhetspris

Wibax Logistics har tillsammans med två andra finalister blivit nominerade till Transportföretagens Hållbarhetspris 2018.

Nyheter
WIBAX KONFERENS 2018

Nu har vi genomfört årets höstkonferens där i stort sett alla medarbetare från Wibax deltar. Tillsammans är vi drygt 175 personer som arbetar runt om i hela Sverige samt Finland, Norge och Danmark. Det var en bra dag med matnyttig information och intressanta tankar om framtiden.

Nyheter
Wibax nominerat till ”Årets varumärke” i Piteå

Wibax har blivit nominerade till ”Årets varumärke” i Piteå! Jätteroligt, tycker vi alla. Förutom att våra medarbetare har gjort ett kanonjobb under många år så har vi också under den senaste tiden investerat i en ny och modernare identitet, dvs ny logotyp och ett fräschare utseende på allt kommunikationsmaterial som tas fram. Du kanske har sett några av våra tankbilar som fått sina nya ”kläder”?

1 2 3 23