Sök

Wibax Magazine

moln

Wibax Friskvård

Stegtävlingen WiStep hade, förutom en lagtävling, även en individuell tävling. Bland de anställda som snittade minst 10 000 steg per dag under tävlingsperioden på två månader lottades ett presentkort på valfri sportbutik ut. Vinnare av den individuella tävlingen är Anders Eriksson.

– Jag tyckte först det kunde vara en kul grej men efter hand väcktes någon form av tävlingsnerv och jag satte ett eget mål, att hamna runt Top 20. Utöver vardagsstegen på jobbet blev det minst en promenad på kvällen, lite cirkelträning framför tv:n eller ett spinningpass istället när det var hockeykväll. En positiv effekt jag noterat är jag i princip inte haft huvudvärk under sep-okt, om jag känt den komma har jag tagit en promenad istället för en tablett och det har funkat varje gång, säger Anders Eriksson