Sök

Dammbindning

moln
Tillbaka till branscher

Ledande inom produkter för dammbindning av grusvägar

Wibax är en av Sveriges största leverantörer av produkter för dammbindning av grusvägar. Vi erbjuder även lösningar för industrier där damning påverkar arbetsmiljö eller yttre miljö, det kan gälla industrier eller verksamheter med deponiytor, materialhögar, krossverk etc.

Närmare 30 års erfarenhet och expertis

Wibax har arbetat med dammbindning i närmare 30 år och har stor erfarenhet av dammbekämpning med lignin. Idag är magnesiumklorid huvudprodukt för dammbekämpning av vägar och ger den bästa lösningen ur teknisk, ekonomisk och miljömässig synpunkt. Wibax lösningar klarar att binda damm även under extremt torra förhållanden. Fördelarna med att använda en lösning är att spridningen blir jämnare och mer kontrollerad, behovet av ytterligare vattenspridning elimineras.

Wibax har en omfattande lagringskapacitet med strategiskt placerade terminaler från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi ordnar gärna transporten för att ge en effektiv helhetslösning, men kunden kan även välja att hämta själv. Med vår kompetens och leveranssäkerhet har vi genom åren vunnit stort förtroende på marknaden. Våra kunder spänner från större entreprenörer, åkerier och kommuner till enskilda väghållare samt stora industrier.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om vad vi erbjuder, kontakta oss.

Försäljning
Försäljning

+46 911 250 239

salesgroup@wibax.com
Tillbaka till industrier